SeAMK Food Labsin tietosuojaseloste - SeAMK Food Labs

SeAMK Food Labsin tietosuojaseloste

EU:n yleinen tietosuoja-asetus 13 ja 14 artiklat

Tietosuojalaki (1050/2018)

Yhdistetty rekisteröidyn informointiasiakirja (EU tietosuoja-asetuksen 2016/679) artikla 13 ja 14.

 

1. Rekisterinpitäjä

Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy
Kampusranta 11, Frami F
60320 Seinäjoki
020 124 3000
seamk(at)seamk.fi

2. Rekisterinpitäjän vastuuhenkilö

Joni Viitala, Projektipäällikkö
puh. 040 830 1246
joni.viitala(at)seamk.fi

2a. Rekisterin vastuuhenkilö

Joni Viitala, Projektipäällikkö
puh. 040 830 1246
joni.viitala(at)seamk.fi

2b. Yhteyshenkilöt rekisteriin liittyvissä asioissa

Joni Viitala, Projektipäällikkö
puh. 040 830 1246
joni.viitala(at)seamk.fi

2c. Tietosuojavastaavan yhteystiedot

Jarmo Jaskari, Tietosuojavastaava
puh. 040 8680680
tietosuojavastaava(at)seamk.fi

3. Rekisterin nimi

SeAMK Food Labs.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään käyttäjän jättämien palvelupyyntöjen ja opiskelijatoimeksiantojen toteuttamisten suunnitteluun. Tiedot välitetään rekisterin pitäjän sähköpostiin ja sitä voidaan tuoda esim. tilastointiohjelmiin.

5. Rekisterin pitämisen peruste

• Hallintolaki (L434/2003)
• Hallintolainkäyttölaki (L1996 ja L1999)
• Julkisuuslaki (L621/1999)
• Julkisuusasetus (A1030/1999)
• Laki yksityisyyden suojasta (L477/2001)
• SeAMKin tutkintosääntö
• Yleinen tietosuoja-asetus (EU) 2016/679 ja sitä täydentävät kansalliset säädökset, laki viranomaisten toiminnan julkisuudesta 621/1999
• EU GDPR 2016/679

5a. Rekisterin tietosisältö

Henkilön itsensä antamat tiedot: etunimi, sukunimi, yritys, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

5b. Rekisteriä käyttävät tietojärjestelmät

SeAMK Dynamics 365 CRM- ja Marketing sidosryhmähallintajärjestelmä.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilön itsensä verkkosivuilla täytettävä yhteydenottolomake.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilön itsensä verkkosivuilla antamia yhteystietoja käytetään Seinäjoen Ammattikorkeakoulun henkilökunnan toimesta yhteydenottoon SeAMK Food Labs -sivustolla täydennettyyn lomakkeeseen liittyen.

8. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
Rekisterin asiakastietoja ei luovuteta Seinäjoen Ammattikorkeakoulun ulkopuolelle, mikäli lomakekohtaisissa tiedoissa ei ole muuta mainittu.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

A. Manuaalinen aineisto

Lomakkeista saatavat tulosteet säilytetään ja myöhemmin hävitetään lomakkeen omistajan toimesta tarvittavaa turvallisuutta noudattaen (henkilötietoja sisältävät lomakkeet tietosuoja-astiin jne.)

B. ATK:lla käsiteltävät tiedot

Palvelinlaitteiden ylläpito on SeAMKin tietohallinnolla ja laitteet on keskitetty lukittuun tilaan, johon vain ylläpitäjillä on pääsy.

Sähköisessä muodossa olevaan aineistoon pääsy on rajattu käyttäjätunnuksia ja salasanoja käyttäen.